Kundeklubb

Padlespesialisten har fått egen kundeklubb! Den heter Padleklubben, og teller flere tusen medlemmer. Du kan bli medlem helt gratis og uforpliktende ved å følge denne linken: https://padlespesialisten.mailmojo.no/forms/subscribe/18410/

Dine medlemsfordeler!

30 dagers åpent kjøp: Du kan velge å heve kjøpet når som helst iløpet av de første 30 dagene fra kjøpsdato. Om du ikke er medlem, har du bare 14 dager angrerett. Varene må være ubrukte, og i salgbar stand.

  • Gratis retur: Dersom du må bytte eller returnere en vare, dekker vi returkostnaden for deg, enkelt og greit. Gjelder for all normal post, men ikke for kano, kajakk og andre spesialsendinger. Ved behov for retur, tar du bare kontakt med oss, og sier ifra om at du er med i kundeklubben.
  • Eksklusive tilbud: Få tilbud rett i innboksen din. Du er alltid den første til å vite om våre tilbud, og som medlem kan vi også sende deg eksklusive rabattkoder.
  • Padlenorges mest informative nyhetsbrev: Vi deler kunnskapen vår med deg gjennom våre ukentlige nyhetsbrev! Lær alt om kajakk og utstyr her hos oss!
Bli med i kundeklubben!